Lan Dinh

Functie: Fysiotherapeut en acupuncturist

Hallo! Ik zou me graag willen voorstellen. Mijn naam is Lan Dinh. Na een waarneming ben ik sinds januari 2012 werkzaam bij Fysiotherapie van Wou, waar ik nu met heel veel plezier werk. Daarnaast val ik regelmatig in bij verschillende praktijken in amsterdam, om de afwisseling erin te houden.

In 2008 ben ik vanuit Delft naar Amsterdam verhuisd en heb toen maar besloten dat dit voorlopig mijn woonplaats blijft. Ik ben opgegroeid in Hoorn (NH) en heb in 2006 mijn opleiding voor fysiotherapie afgerond in Rotterdam. Direct na mijn afstuderen heb ik een aantal waarnemingen gedaan in Rotterdam en omstreken. In 2007 besloot ik een half jaar naar Vietnam te gaan, terug naar mijn roots, te reizen en een oriënterende stage te doen voor acupunctuur. Vanaf September 2008 ben ik daarvoor de studie begonnen in Amsterdam en heb dit in 2012 met succes mogen afronden.

Mijn affiniteit met de fysiotherapie ligt vooral bij het begeleiden en coachen van patiënten met verschillende klachten. Dit varieert van revalidatie na een operatie,  sportgerelateerde klachten, chronische aandoeningen tot klachten als gevolg van houding en bewegingsstoornissen.

In mijn vrije tijd hou ik van lekker eten en drinken met vrienden, reizen, ga ik graag naar de film, theater of museum en doe ik aan klimmen en hardlopen.

Terug naar overzicht