Lan Dinh – Fysiotherapie van Wou – Amsterdam

Welkom bij Fysiotherapie van Wou

Fysiotherapie, Manuele Therapie, Geriatrie Therapie, Psychosomatische Therapie en Acupunctuur.

Lan Dinh

Fysiotherapeut en acupuncturist
Beschikbare dagen:
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag

Sinds januari 2012 ben ik bij deze praktijk begonnen, waar ik met heel veel plezier mijn vak uitoefen.
In 2017 ben ik toegetreden tot de maatschap en tegenwoordig ben ik de overgebleven praktijkhouder. De naam van de praktijk is niet veranderd sinds de verhuizing van de van Woustraat naar de Rustenburgerstraat. We staan dus ook bekend onder de naam ‘Fysiotherapie van Wou’.

Ik ben opgegroeid in Hoorn (NH) en heb in 2006 mijn opleiding voor fysiotherapie afgerond in Rotterdam. Direct na mijn afstuderen heb ik een aantal waarnemingen gedaan in Rotterdam en omstreken.

In 2007 besloot ik een half jaar naar Vietnam te gaan, terug naar mijn roots, te reizen en een oriënterende stage te doen voor acupunctuur. Vanaf September 2008 ben ik daarvoor de studie begonnen in Amsterdam en heb dit in 2012 met succes mogen afronden.

Ik werk graag op een holistische manier en kan de chinese geneeskunde en de reguliere geneeskunde prima combineren in de praktijk. Daarnaast heb ik veel ervaring met dry needling en pas dat toe daar waar nodig is.

In mijn vrije tijd hou ik ervan om samen met mijn gezin op vakantie te gaan en samen met vrienden te eten. Daarnaast ga ik graag naar de film, theater of museum en doe ik aan klimmen, yoga en hardlopen.

Terug naar overzicht