Lan Dinh – Fysiotherapie van Wou – Amsterdam

Welkom bij Fysiotherapie van Wou

Fysiotherapie, Manuele Therapie, Geriatrie Therapie, Psychosomatische Therapie en Acupunctuur.

Lan Dinh

Fysiotherapeut en acupuncturist
Beschikbare dagen:
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag

Hallo! Mijn naam is Lan Dinh. Sinds januari 2012 ben ik werkzaam bij deze praktijk, waar ik met heel veel plezier werk.
In 2017 heb ik de praktijk overgenomen van de vorige eigenaren. De naam van de praktijk is niet veranderd sinds de verhuizing van de
van Woustraat naar de Rustenburgerstraat. We staan dus ook bekend onder de naam Fysiotherapie van Wou.

Ik ben geboren en opgegroeid in Hoorn (NH) en heb in 2006 mijn opleiding voor fysiotherapie afgerond in Rotterdam. Direct na mijn afstuderen heb ik een aantal waarnemingen gedaan in Rotterdam en omstreken. In 2007 besloot ik een half jaar naar Vietnam te gaan, terug naar mijn roots, te reizen en een oriënterende stage te doen voor acupunctuur. Vanaf September 2008 ben ik daarvoor de studie begonnen in Amsterdam en heb dit in 2012 met een diploma  mogen afronden.

Mijn affiniteit met de fysiotherapie ligt vooral bij het begeleiden en coachen van patiënten met verschillende klachten. Dit varieert van revalidatie na een operatie, sportgerelateerde klachten en chronische aandoeningen tot klachten als gevolg van houding en bewegingsstoornissen.

In mijn vrije tijd hou ik ervan om samen met man en 2 dochtertjes samen te eten. Vaak ook met vrienden. Daarnaast houd ik van reizen, ga ik graag naar de film, theater of museum en doe ik aan klimmen en hardlopen.

Terug naar overzicht