Voebe Gescher Psychosomatisch fysiotherapeut

Welkom bij Fysiotherapie van Wou

Fysiotherapie, Manuele Therapie, Geriatrie Therapie, Psychosomatische Therapie en Acupunctuur.

Voebe Gescher

Fysiotherapeut en Psychosomatischetherapeut
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Donderdag
  • Vrijdag

Hallo, ik ben Voebe Gescher. Sinds 2013 ben ik met veel plezier als fysiotherapeut aan het werk. Mijn ambitie voor het vak is groot, de noodzaak van het voortdurend ontwikkelen van mijn kennis en vaardigheden vind ik vanzelfsprekend. Zo heb ik diverse nascholingscursussen gevolgd en mij gespecialiseerd in het behandelen van longaandoeningen. In 2018 heb ik mijn diploma voor de Master studie Psychosomatische fysiotherapie in ontvangst mogen nemen. Ik wil verder kunnen kijken dan het beoordelen van het fysieke functioneren. Om de mens als geheel, lichaam en geest, en in zijn sociale omgeving, te begeleiden naar beter bewegen.

De klachten die onder andere vallen binnen de psychosomatiek zijn chronische pijn zoals bij fibromyalgie, chronische vermoeidheid, spanningsklachten, burn-out, hyperventilatie, depressie-, angst-, of paniekklachten en de medisch onbegrepen klachten.

De fysiotherapeutische behandeling bevindt zich tussen cure (genezen) en care (verzorgen). Het is vooral gericht op het optimaliseren van herstel- en aanpassingsprocessen, enerzijds door deze processen te stimuleren en anderzijds door de belemmerende factoren te helpen verminderen. De fysiotherapie is altijd behandeling op maat en afhankelijk van uw hulpvraag. Het zou kunnen bestaan uit oefeningen om beter te kunnen ontspannen, om sterker te worden, bewegelijker, of om beter in balans te zijn. Daarnaast kan de behandeling bestaan uit gesprekken om persoonlijke doelen in kaart te brengen, educatie over pijn, stressmanagement enzovoorts. Ook massage en oefentherapie kunnen onderdeel zijn van de behandeling.

Ik hou ervan als mijn werk afwisselend is, dus komt u jong of oud, met een simpele blessure of met een complexe klacht, namens het team Fysiotherapie van Wou staan we voor u klaar.

Terug naar overzicht